hvorfor vælge mig

HVORFOR VÆLGE MIG?

Jeg er transparent, ærlig og giver dig en fair pris.

Jeg er har mange års erfaring, jeg har fokus på at skabe merværdi for dit firma, mine priser er fair og sidst men ikke mindst så arbejder jeg ud fra et NO CURE, NO PAY koncept, ingen andre har.

  • Ingen risiko, lever jeg ikke op til det vi har aftalt, så får du pengene tilbage (NO CURE, NO PAY).
  • Jeg arbejder ud fra en forståelse af dit firmas behov.
  • Mit fokus er udelukkende på dit firma, jeg arbejder kun med én kunde af gangen.

Transparent. Derfor skal du vide at når du indleder et samarbejde med mig som din professionelle partner, så kan min responstid variere. Det har ingen indflydelse på kvaliteten af mit arbejde og der går højest 24 timer inden jeg svarer, tryk her hvis du vil vide hvorfor.

Ærlig. Der er intet menneske der kan alt, heller ikke jeg. Derfor henter jeg hjælp hvis jeg støder på udfordringer, gennem mit netværk, gennem freelancere, derfor er kvaliteten i mit arbejde altid i top. Ingen ekstra omkostninger til dig, ingen problemer der.

En fair pris. Jeg arbejder hjemmefra, ingen udgifter til kontor og ansatte. Det kommer dig til gode når prisen fastsættes.

LAD OS KOMME IGANG!

BORGE NIELSEN VÆRDIER

Min forpligtelse over for mine kunder er nøglen til succes