Hvem er jeg

MIT NAVN ER NIELSEN, BØRGE NIELSEN. DET ER MIT NAVN FOR LIVET.

Ganske vist har det ikke en Bond-James-Bond-kvalitet, navnet stammer fra old dansk og betyder hjælpe, det prøver jeg at leve op til. Når jeg ikke nørder den, så finder du mig i arbejdet med børn og unge som social- og specialpædagog, eller derhjemme hvor jeg gerne slapper af til en god film.

Hvad driver mig?
Min store interesse og passion er arbejdet med at skaffe lokale firmaer en bedre synlighed i søgninger, dermed flere kunder og en større indtjening. Jeg udfører det arbejde, jeg udfører, fordi jeg elsker det. Jeg kan godt lide branchen. Jeg kan godt lide de mennesker, jeg har et samarbejde med. Jeg kan godt lide at gå i dybden med det der interesserer mig.

Et liv i overhalingsbanen.
Jeg har været der, altså med et liv i overhalingsbanen. I IT-branchen går det stærkt, rigtigt stærkt. Jeg arbejdede som administrator, udvikler og underviser. Fuld fart på, rejste rundt i Europa. Men så gik det galt, helt galt, jeg fik stress og efterfølgende en depression. Det gik op for mig at jeg skulle noget andet og jeg tog uddannelsen som social- og specialpædagog.

Noget helt andet.
Som social- og specialpædagog arbejder jeg med mennesker. Jeg har arbejdet med voksne medpsykiske lidelser og udadreagerende adfærd, kriminelle unge med et behov for resocialisering, børn og unge med forskellige diagnoser der har det svært i livet. Det er spændende, jeg nyder det, men jeg savner noget.

knowision.com bliver skabt!
Det er den nørdede del jeg savner, der hvor jeg sidder i min helt egen verden, arbejder på store og små forbedringer. Forbedringer der lige netop gør en forskel når der skal skabes synlighed og dit kundesegmentet skal udvides. Jeg er helt vild med det og kan sidde i timevis, det gør jeg også med dine opgaver.

To job, kan du godt det?
Ja det kan jeg sagtens, arbejdet som social- og specialpædagog er ikke på 37 timer, det betyder at jeg arbejder for dig på de tidspunkter der passer ind (morgen, middag, aften). Derfor kan min responstid som tider være op til 24 timer, men du kan være sikker på at jeg er grundig. Det betyder noget for mig at du er tilfreds med det arbejde jeg leverer.

LAD OS KOMME IGANG!