Sådan bruges Google My Business til at få flere kunder

En Google My Business-konto (Google Forretnings-konto) giver dig mulighed for at dukke op i søgeresultaterne, når folk leder efter dig online. Det er gratis, hvilket gør det til et overkommeligt marketingværktøj for både små og store virksomheder.

Er du ikke sikker på, om du har brug for en Google My Business-konto? Her er hvorfor du bør have en.

Bliv fundet med Google My Business

Søgning er digital. Selvom du driver en gammeldags mursten og mørtel virksomhed, er dine kunder og potentielle kunder online. Og det er her, de typisk starter deres søgning efter produkter eller tjenester.

Google er den ultimative henvisning til søgning. En Google My Business-profil sikrer, at når nogen slår din virksomhed op på Google Søgning og Google Maps, finder de den. Når de har gjort det, vises deres søgninger i din Google My Business-konto, hvor og hvordan de besøger din butik, uanset om du har en web- eller fysisk adresse.

En Google My Business-profil forbedrer også din lokale SEO. Så når nogen søger efter dig, dukker du op på side et – ikke side to eller værre.

Selvom du allerede har en tilstedeværelse på nettet, sikrer en Google My Business-konto, at du får de bedste resultater. Kontoen giver også adgang til analyser, så du kan finjustere dine reklamestrategier, hvad enten de er organiske eller betalte.

Hold kunderne informeret med Google My Business

Lad ikke kunder gætte om din virksomheds vigtige detaljer. Eller lad det være op til TripAdvisor, Trustpilot og andre anmeldelsessider, som du ikke har kontrol over. Sørg for, at når nogen søger efter din virksomhed, finder de legitime oplysninger direkte fra kilden.

Din Google My Business-profil indeholder kontakt oplysninger, åbningstider og andre vigtige detaljer. Du kan sende opdateringer for at dele, at du har udvidet tjenester, midlertidigt lukket eller åbnet igen (en særlig nyttig funktion i nødsituationer som COVID-19). Google My Business-profilen har en særdeles stærk lokal SEO, så de oplysninger, du deler, placeres højere end andre websteder.

Misinformation kan føre til dårlige kundeoplevelser og mistede muligheder. Forestil dig den svigt, en kunde føler, når de kun tager en tur til din butik for at finde ud af, at den er lukket. Eller måske er du åben, men en potentiel kunde valgte en konkurrent, fordi de ikke var sikre.

En Google My Business-profil giver dig mulighed for at holde kunderne informeret.

Øg forbrugernes tillid med Google My Business

En Google My Business-profil giver din virksomhed troværdighed. Har du brug for et bevis? Kunder er 70% mere tilbøjelige til at besøge virksomheder med en Google My Business-profil.

En anden undersøgelse viste, at virksomheder med opdaterede informationer på Google er dobbelt så tilbøjelige til at tjene tillid fra kunder.

Tillid er en nøglefaktor, når det kommer til købsbeslutninger. Jo mere sikker en forbruger føler sig, jo mere sandsynligt er det, at de handler. Troværdighed opnået fra Google er nok til at få folk til at være 38% mere tilbøjelige til at besøge din butik og 29% mere tilbøjelige til at købe noget.

Google My Business-anmeldelser hjælper også med at opbygge tillid. En undersøgelse foretaget af “Think With Google” viser at, 88% af forbrugerne stoler lige så meget på online anmeldelser som personlige anbefalinger.